Sport & Dans in Aduard

Badminton in Aduard

badmintonclubaduard

De Aduardarder Badmintonclub is een sportvereniging die elke dinsdagavond recreatief badminton speelt. Het badmintonseizoen loopt hierbij van september t/m juni. Wij maken gebruik van de sporthal bij MFC de Meeden, Burgemeester van Barneveldweg 23b in Aduard (routebeschrijving) en spelen van 20:00 tot 21:30 uur.

Het is mogelijk voor nieuwe leden om vrijblijvend een avond te komen kijken en mee te spelen. Ook is het mogelijk training te krijgen. Voor meer informatie over de website van de Aduarder Badminton Club.

Dansen in Aduard

AenAdansstudio

Dansstudio A&A bestaat uit een energiek koppel die graag hun passie voor dans delen met mensen van jong tot oud. Een breed scala aan dansmogelijkheden worden op verschillende niveaus en voor diverse doelgroepen in plaatselijke zalen aangeboden. De kernwaarden die Dansstudio A&A hierbij hanteert zijn: Passie, Ontwikkeling en Saamhorigheid.

Voor meer informatie en lesrooster kijkt u de website van Dansstudio A&A.

randoe

Dansen is van alle tijden en van alle mensen. Zet muziek aan en zelfs peuters
beginnen spontaan te bewegen. Wij geloven dat dans heel veel plezier, ontspanning en voldoening kan geven. Stap voor stap laten wij u kennis maken met onze wereld, de wereld van het stijldansen. Samen -want dansen doe je met z’n tweeën – wegglijden op een Engelse Wals of de vurige passie van een Tango ervaren. Romantiek beleven met een ‘Romantic Rumba’ of een vrolijke Quickstep dansen: u gaat het allemaal meemaken. Iedereen kan leren dansen, jong en oud, lang of kort, iedereen heeft het in zich. Wij zijn er van overtuigd dat wij het enthousiasme voor dans met u kunnen delen. Daarom mag u altijd, als kennismaking, een dansles gratis meemaken.

Voor meer informatie en lesschema van Dansschool Randoe, kijkt u op hun website.

Gymnastiek in Aduard

volleybalvereniging SV Aduard

Vrijdagmiddag verzorgt SV Aduard afdeling gymnastiek lessen voor kinderen. U kunt met hen in contact komen via SV.Aduard.Gymnastiek@xs4all.nl

Tennis in Aduard

atc

Tennisles – ofwel training – wordt bij ATC verzorgd door Tennisschool De Ommelanden. De tennisschool heeft meerdere trainers in dienst die op verschillende verenigingen les geven. U kunt privé training krijgen, maar ook groepstraining met 2-3 personen, 4-5 personen of 6-8 personen. Vanzelfsprekend is de prijs afhankelijk van de groepsgrootte.

Voor meer informatie over tennisles in Aduard kijkt u op de website van ATC.

Voetbal in Aduard

VVAduard

Voor meer informatie over Voetbal in Aduard kijkt u op de website van VV Aduard 2000.

Volleybal in Aduard

volleybalvereniging SV Aduard

SV Aduard is een kleine, sportieve en gezellige volleybalvereniging nabij Groningen. We hebben ruim 50 leden, welke afkomstig zijn uit Aduard, Zuidhorn, Groningen, Den Ham en Den Horn.

De vereniging bestaat uit 2 damesteams, die uitkomen in de NeVoBo-competitie. Daarnaast is er 1 recreantenteam. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in Sporthal De Meeden te Aduard. Naast de volleybalcompetitie worden er elk seizoen een 2-tegen-2 toernooi en andere activiteiten voor en door de leden georganiseerd.

Voor meer informatie over de vereniging, een overzicht van de volleybalteams en wedstijdinformatie kijkt u op de website van Volleybalvereniging SV Aduard.